Jatkuva Seuranta

Kerää useita matkoja automaattisesti!

Jatkuva seuranta ei sammuta GPS-paikannusta, vaan jää seuraamaan koska lähdet taas uudelleen liikkeelle. Ominaisuus on kehitetty tarpeeseen, jossa käyttäjä kulkee työkohteelta toiselle ja hänen on kerättävä jokainen matka erilliseksi kirjaukseksi. Matkat katkaistaan automaattisesti käyttäen asetuksissa määrättyä paikallaoloaikaa ja seuraava aloitetaan myös automaattisesti. Autossa ollessasi suositellaan puhelimen pitämistä latauksessa.

Matkat voidaan jakaa erillisiksi kirjauksiksi myös painamalla 'Lisää pysähdys' -nappia. Painamisen jälkeen ohjelma jää seuraamaan koska taas lähdet liikkeelle.

Jatkuvaa seurantaa on testattu kauan ja sen toimintaa on säädetty energiatehokkaaksi. Puhelimen käyttöjärjestelmä voi kuitenkin sammuttaa ohjelman säästääkseen virtaa, esim akun vähentyessä tai puhelun tai näköpuhelun yhteydessä. Pidä siis mahdollisuuksien mukaan Driving Diary näytöllä varmistaaksesi, että matkan keräys jatkuu. Varmista myös asetuksista, että olet antanut GPS-seurannan 'Aina'-oikeudet Driving Diarylle.

Privacy Policy

We do not collect any info from User.